top of page

Şok Evaporatör Kataloğu

Şok Evaporatörler

Şok evaporatörler et, balık ve fırın mamullerinin, soğutma ve dondurulmasında kullanılmaktadır. Şoklama ürünleri çok hızlı bir şekilde dondurarak, ürünlerin daha taze ve uzun süreli saklanmasını sağlamaktadır.



  • Şok evaporatörlerimiz H, S, T ve K olmak üzere 4 ayrı seri olarak tasarlanmıştır.



  • 5/8” O.D. dikişsiz bakır boru ve 10 mm hatveli, dalgalı alüminyum fin ile üretilmiştir.



  • Standart olarak elektrostatik toz boyalı galvaniz sac kasetleme yapılmakla beraber istek üzerine paslanmaz kasetleme de yapılabilmektedir.



  • R404 soğutucu gaz ile -40°C evaporasyon ve -35°C oda sıcaklığı şartlarında 4,5 ile 55 kw aralığında kapasiteye sahiptirler.



  • İzolasyonlu ve çift cidarlı tava standart olarak kullanılmaktadır.



  • Elektrikli defrost sistemi: Batarya, fan, drenaj tavası ve drenaj hattında kullanılan elektrikli defrost sistemi ile ortaya çıkan su kolay bir şekilde tahliye edilmektedir.

© 2012 Kami İklimlendirme ve Soğutma San.Tic.Ltd.Şti.

English

bottom of page